Skip Navigation Links
Skip Navigation LinksДома > За нас > Работа

Работа во Уса Мак Компјутерс
  Нови работни места
Објавено на  : 15.06.2013
Отворено до : 15.07.2013

За потребите на нашето деловно работење имаме потреба од вработување на едно лице со високо образование како

MS .NET, MS SQL Server Developer

 

Опис на работното место

Развој и поддршка на ERP решенија развиени на MS .NET платформа и MS SQL Server релациона база За ова работно место е предвиден шест месечен период на обука за дизајн и развој на нашите решенија. Во текот на овој период ќе се запознаете со технологијата и дизајнот на нашите решенија од различни области. Ќе ја запознаете платформата и технологијата на програмирање која ја користиме. Исто така ќе имате пристап до релационите бази со цел навлегување во деталите на администрација и програмирање на MS SQL Server.

После овој период на обука треба да имате доволно теоретско и практично работно искуство за да бидете дел од тим за развој и поддршка на ERP решенија кај нашите клиенти. Треба да сте способни да се вклучите во процесот на одржување на постоечки апликации на некои наши клиенти, како и развој на нови решенија во соработка со нашиот тим.

Што очекуваме од вас

 - тимски соработник кој исто така умее да работи и самостојно
 - лесна комуникација со тимот и нашите клиенти
 - долгорочна соработка, доверливост кон работата, дисциплина во работата
 - желба за учење и сопствена надградба
 - резултати

Што нудиме

 - знаење
 - долгорочна кариера

Доколку мислите дека сте соодветни за ова работно место испратете мотивационо писмо и CV на iskra@usamak.com.mk

Кандидатите кои мислиме дека ги задоволуваат нашите барања ќе бидат повикани на интервју.